High-Tech schadeherstel

Auto’s ontwikkelen zich steeds verder en beschikken steeds meer over geavanceerde technologieën. Er zijn talloze rijhulpsystemen waarmee auto’s tegenwoordig zijn uitgerust. Bij ASA Autoschade zijn we hier scherp op en kijken we dagelijks naar de toekomst. High-tech auto’s vragen nu eenmaal om high-tech schadeherstel. Vandaar dat we zeer gespecialiseerde mensen in huis hebben die aan deze hoge eisen in schadeherstel kunnen voldoen.

ADAS rijsystemen

Bij veel auto’s wordt gesproken over ADAS-rijsystemen. ADAS staat voor Advanced Driver Assistance Systems en is de verzamelnaam voor de verschillende rijhulpsystemen waarmee auto’s tegenwoordig zijn uitgerust.

Voorbeelden van rijhulpsystemen zijn:

  • Lane Departure Warning
  • Adaptive Cruise Control
  • Lane Change Assist
  • Blind Spot Detection
  • Automatisch parkeren

Lid van Autotech Alliantie

Zoals eerder gezegd, auto’s hebben een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Met de komst van autonoom rijdende auto’s staan we aan de vooravond van een groen transitie. In 2025 rijden in Nederland zo’n 2 miljoen auto’s rond met techniek waar op dit moment geen of onvoldoende kennis voor is. Om auto’s met de nieuwste technieken veilig te kunnen blijven herstellen moeten we terug naar de (‘de’ kan weg) school. Auto’s bomvol met techniek kunnen alleen door mensen hersteld worden die weten wat ze doen. Autoschadebedrijven zoals ASA Autoschade investeren in de toekomst en zullen zich transformeren tot businesspartners, waar veilig herstel geen toevalligheid is en waar zorgplicht geen zorg is. Schadeherstel-bedrijven die deze visie delen en zich verder willen ontwikkelen maken deel uit van deze Alliantie.

Gekwalificeerde mensen

Zorgen voor de veiligheid van andere mensen is iets waar we heilig in geloven. Om dit te bereiken willen we werken met mensen die de beste opleidingen krijgen. Deze opleidingen zijn gemaakt mét en vóór de autoschade herstelbranche. De opleidingen zijn uniek in technisch niveau, de opbouw in onderwerpen en de wijze van overdracht. Er wordt altijd gedacht vanuit de werking en functionaliteit van de systemen in een voertuig. Bij ASA Autoschade investeren we consequent in permanente scholing d.m.v. maandelijkse online bewustwordingstrainingen voor het opleiden van onze mensen. Waarbij we slechts focussen op één aspect: uw veiligheid.

Contact

Telefoon
020 218 44 64

De Loetenweg 1
1187 WB Amstelveen