Onze services

Welke schade je ook hebt aan je auto, bij ASA Autoschade helpen we je zo snel mogelijk weer op weg. Ongeacht of je nu zakelijk of particulier rijdt. Onze services variëren van het geven van vrijblijvend schade-advies tot een haal- en brengservice of het regelen van gratis vervangend vervoer. Bovendien geven we 4 jaar garantie op elke reparatie en de daarbij gebruikte originele onderdelen. En als je wilt, nemen we de administratie zoals de afwikkeling met de verzekering uit handen. Makkelijk toch?

Vrijblijvend schadeadvies

Schade aan je auto is en blijft vervelend. Gemiddeld heeft een automobilist één keer op de vijf jaar autoschade. En we begrijpen als geen ander dat je niet precies weet hoe of wat als het je overkomt. Daarom willen we je graag ontzorgen en vrijblijvend advies geven. Veel mensen weten vaak niet dat je op je eigen risico kunt besparen. In sommige gevallen is het herstellen van autoschade voordeliger dan het betalen van je eigen risico. Maak via het formulier een afspraak voor gratis advies en wij helpen je graag verder.

 

Haal- en brengservice

Haal- en brengservice

We kunnen ons voorstellen dat je na gereden schade zelf even niet kan of wilt rijden. Of je hebt een andere goede reden. Niks aan de hand, dan halen en brengen we je. Voor ons een kleine moeite, voor jou een fijne gratis service. Dit geldt ook voor het schadevoertuig of de vervangende auto. Regel je haal- en brengservice via:
Amstelveen/Aalsmeer: 020 218 44 64.

Vervangend vervoer

Onhandig en bovendien tijdrovend om vervangend vervoer te moeten regelen als je auto even bij ons moet achterblijven. Daarom zorgen wij ervoor dat, indien gewenst, er altijd een oplossing voor je is. Wij bieden een leenfiets, elektrische scooter, hybride of elektrische auto als die mogelijkheid er is. Bespreek het met onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden via 020 218 44 64.

Eigen risico

Wanneer je de schade laat herstellen bij een aangesloten bedrijf heb je geen of minder eigen risico. Dit bedrag zul je na reparatie bij ons afrekenen. Deze krijg je bij verhaalschade ook weer terug van je eigen verzekering. Bij enkele verzekeraars kun je een All Risk autoverzekering afsluiten en je eigenrisico volledig afkopen. Je betaalt dan geen eigen risico maar een hogere premie.

4 jaar garantie

Bij ASA Autoschade geven we je 4 jaar garantie op de reparatie en de daarbij gebruikte originele onderdelen. Als daarbij iets mis is gegaan, valt dit onder de garantie. Als er een nieuw probleem los van de reparatie is, dan niet. Overigens kunnen we wel een passende oplossing bieden in overleg met jou.

Afwikkeling verzekering

We kunnen ons voorstellen dat het invullen van een autoschadeformulier en het afhandelen van de verzekering niet echt je hobby is. Geen zorgen, je hoeft je hier niet druk om te maken. Wij nemen de afwikkeling voor je uit handen en zorgen dat alles netjes wordt geregeld. Je machtigt ons dan en wij regelen het financiële traject.

Contact

Telefoon
020 218 44 64

De Loetenweg 1
1187 WB Amstelveen