Over ons

ASA Autoschade opereert vanaf 2012 zelfstandig als professioneel schadeherstelbedrijf en is gespecialiseerd in schade aan personen- en bedrijfsauto’s. In 2020 verhuisden we naar ons nieuwe pand gelegen op een prachtige locatie in Amstelveen (vlakbij de Bloemenveiling) met een oppervlakte van maar liefst 1500 m2 met een afgesloten parkeerterrein met 48 parkeerplaatsen. Onze huidige werkplaats is voorzien van de nieuwste apparatuur en is gericht op efficiënt en duurzaam werken. Ons team bij ASA Autoschade beschikt over 10 jonge, zeer vakbekwame en goed opgeleide mensen met een high-tech achtergrond die klaar zijn voor de auto van morgen en die van jou.

Onze visie

Omdat autotechniek steeds meer een hightech vak wordt, besteden we bij ASA Autoschade veel aandacht aan deze ontwikkeling en investeren we in het opleiden van onze mensen. Er is een tekort aan schadeherstellers die voldoen aan de eisen van moderne technologie in personenauto’s. We willen hierin graag een voorbeeldfunctie vervullen. Bij schade aan auto’s komt tegenwoordig veel meer kijken dan voorheen. Naast benzine, diesel en Bi-fuel rijden auto’s nu ook elektrisch en op waterstof waarbij een speciaal schadeplan gemaakt moet worden.

Bij ASA Autoschade hebben we naast het reguliere schadeherstel een merk-erkend schadeherstelprogramma. Binnen dit programma kunnen we voor een aantal individuele automerken door de fabrikant gecertificeerde reparaties uitvoeren. Het is heel belangrijk om de juiste werkwijze te volgen m.b.t. het vervangen van specifieke onderdelen. Dus je weet dat ook jouw auto bij ons weer perfect wordt hersteld. Niet alleen prettig voor jou, maar ook voor ons omdat we je dan weer met een gerust hart veilig de weg op kunnen sturen.

Contact

Telefoon
020 218 44 64

De Loetenweg 1
1187 WB Amstelveen