Schadeherstel

Van kleine deukjes, krasjes en hagelschade tot flinke deuken of volledig in de kreukels: autoschade komt altijd ongelukkig uit en is iets wat je snel goed geregeld wil hebben. Daarom zorgen we bij ASA Autoschade voor topkwaliteit in alle reparaties. Of je nu autoschade, lakschade of krassen wilt laten verwijderen, wilt laten uitdeuken zonder spuiten, of je hele auto opnieuw wilt laten overspuiten.

Autoschadeherstel volgens ASA

Bij ASA Autoschadeherstel zijn we gespecialiseerd in alle vormen van autoschadeherstel van diverse automerken. We zorgen altijd voor een kwalitatieve, professionele reparatie en voorzien je van tevoren van goede informatie en advies. Zo geven we altijd een transparante autoschade-taxatie en communiceren we vooraf duidelijk de kosten. Dan weet je precies waar je aan toe bent. We werken volgens de juiste werkwijze en fabrieksvoorschriften en met de modernste technieken. Onze werkplaats is uitgerust met professioneel gereedschap, we gebruiken de beste materialen en staan garant voor puur vakmanschap van onze goed opgeleide mensen. Het enige wat je hoeft te doen is naar ons toe rijden en wij zorgen voor de rest. Tijdens een vers kopje koffie bespreken wij de staat van je auto en de opties voor het juiste reparatieplan.

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten is dé methode om kleine deuken te repareren als er geen schade aan de lak is. Wij kunnen kleine deukjes zoals parkeer-, transport- of hagelschade snel en doeltreffend verwijderen met deze techniek. Ons geheim? Het uitdeuken gebeurt van binnenuit. Eventuele deurpanelen of andere onderdelen als binnenbekleding worden zorgvuldig verwijderd en de deuk wordt met speciaal strijklicht opgespoord. Daarna wordt de deuk met behulp van een professioneel hefboomsysteem van binnenuit ‘weggemasseerd’. Op deze manier hoeven we dus niet te plamuren of te spuiten. Zodra de deuk of pit weer glad aanvoelt en één geheel is met de rest van de carrosserie, is de schade hersteld.

Auto spuiten

De kleinste kras of een compleet nieuw onderdeel van je auto exact weer in de originele kleur krijgen? Regelen wij voor jou. In onze autospuiterij zorgen we ervoor dat elke vorm van lakschade niet meer is terug te zien. Sterker nog, als wij klaar zijn ben je direct vergeten dat je ooit lakschade hebt gehad. Onze mensen zijn zeer ervaren, hebben oog voor detail en heel belangrijk; passie voor hun vak. Met verschillende technieken als spotrepair, spuiten en lakken, zorgen we dat jouw auto weer als nieuw en veilig ons bedrijf verlaat en jij met een goed gevoel weer de weg op gaat. Schadeherstel waar je blij van wordt.

Ruit schade

Eens in de 10 jaar heeft de gemiddelde automobilist te maken met autoruitschade. Hieronder verstaan we een sterretje, een barst of een ingeslagen ruit na inbraak. Ruitschade kan zorgen voor gevaarlijke situaties in het verkeer. Laat autoruitschade dus zo snel mogelijk herstellen. Afhankelijk van de grootte van ruitschade kunnen we je ruit herstellen of vervangen. Bij vervanging zal deze volgens de fabrieksvoorschriften weer hersteld worden. En indien nodig wordt je auto uitgelijnd en opnieuw gekalibreerd zodat je weer veilig de weg op kan. Autoruit schade waar je blij van wordt.

Classics

Heb je een auto die je na aan het hart ligt en waar je geen afstand van kan doen? Zo’n mooie oldtimer of oude liefde die je weer helemaal in nieuwe staat wilt krijgen? Ook voor zulke opdrachten ben je bij ons op het juiste adres. Wij houden met veel liefde en respect jouw klassieker in topstaat. Wij werken voor dit soort opdrachten samen met een aantal specialisten en merkendealers. Na een intake maken wij een speciaal reparatieplan voor jou, waarbij wij het gehele ‘bodywork’ verzorgen. Het technische deel wordt uitgevoerd in samenwerking met andere specialisten. Geen massawerk maar maatwerk. Wij maken jouw auto weer als nieuw. Met liefde.

Zeer prettige ervaring ondanks de schade. Men denkt mee en is tot een hoop ten gunste van de klant bereid te doen. De medewerkers zijn zeer vriendelijk.

Ik ben erg tevreden. Schade goed in behandeling genomen door Ilona en de schade afdeling heeft prima werk geleverd. Ga zo door.

Ik ben zeer tevreden, maar ik vond het wat lang duren. Het aan de beurt komen en de reparatie van de schade

Ik werd goed en snel geholpen, we konden snel terecht voor het herstel en de leenauto die we mee kregen was prima!